Levantikeittiön perinteinen Zaatar mm. vuohenjuustolle, salaateille, dipeille, munaruoille öljyyn sekoitettuna. Aamiaiskeittiön perustuote!.
7,50 €
Perinteisesti zaatar sekoitetaan oliiviöljyyn ja levitetään pitaleivän päälle ennen paistamista. Zaatar antaa erityisen makupotkun Labnehissa (tuorejuusto), dipeissä ja vuohenjuustossa. Zaataria käytetään itämaissa pääasiassa salaattimausteena. Hayan vinkki: liota hieman oliiviöljyä saadaksesi voimakkaamman aromin! Sitä ei pitäisi puuttua asianmukaisesta aamiaiskeittiöstä ja se on erittäin suosittu munaruokien kanssa.
Timjami, oregano, persilja, paahdettu valkoinen seesami ja sitruuna antavat ruoallesi tiettyä tuoreutta! Zaatar-mausteita on monenlaisia muunnelmia ja tulkintoja. Erikoispainosta Zaatar StaySpiced + NENI leimaa ennen kaikkea yksi salainen ainesosa. Tässä seoksessa käytettävälle erityiselle oreganolle on ominaista sen hieno ruohoinen ja kukkainen nuotti.