Skip to main content

Toimitusehdot

Mauste.fi verkkokaupan yleiset toimitusehdot. Päivitetty 14.12.2022.

Käyttämällä Mauste.fi sivustoa hyväksyt tällä sivulla listatut ehdot. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä palveluehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollemme.

Hinnat

Voimassa olevat euromääräiset hinnat on ilmoitettu verkkokaupassamme. Mauste.fi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %. Toimituskulut sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tilausten yleiset ehdot

Asiakkaana sitoudut antamaan meille tilatessasi ajantasaiset ja täydelliset yhteystiedot. Sitoudut päivittämään viipymättä tilisi ja muut tietosi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot sekä vanhentumispäivät, jotta voimme suorittaa tapahtumasi ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Pidätämme oikeuden rajoittaa tai peruuttaa kaupassa tehtyjä tilauksia. Jos teemme muutoksia tilaukseen tai peruutamme sen, ilmoitamme asiasta tilauksen yhteydessä antamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostiin.

Toimitustavat

Toimitamme tilaukset Postin kautta asiakasta lähimpänä olevaan noutopisteeseen. Tilaukset käsitellään tyypillisesti 1-3 arkipäivän kuluessa.

Tuotteet on myös mahdollista noutaa Helsingin liikkeestämme. Katso tarkempi sijainti yhteystiedot-sivulta.

Maksutavat

Verkkokauppamme maksut välittää Paytrail Oyj (2122839-7), joka näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Maksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Voit käyttää maksutapoina suomalaisia verkkopankkeja sekä yleisimpiä korttimaksutapoja.

Reklamaatiot

Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä asiakaspalvelu@mauste.fi.

Palautukset

Avaamattomilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Etämyynnissä asiakkaalle on oikeus tutustua tuotteeseen kotona kuten sen voisi tehdä myymälässäkin. Tuotetta ei saa kuitenkaan avata pakkauksestaan eikä sitä saa ryhtyä käyttämään tai kokeilla. Noudatamme kuluttajasuojalakia ja Kuluttajaviraston ohjetta etämyynnistä. Ole yhteydessä ennen palautusta asiakaspalveluumme kauppa@mauste.fi. Palautamme tuotteen hinnan tilillesi heti kun tuote on palautunut meille ja sen kunto on tarkastettu ja hyväksytty.