Skip to main content

Hei!

Mukavaa kun piipahdit kauppaan!

Olen Tuomo ”Tumppi” Ahokanto. Rakastan hyvää ruokaa ja viiniä, joiden parissa olen työskennellyt Suomessa ja ulkomailla koko urani ajan. Vihdoin olen toteuttanut pitkäaikaisen haaveeni maustekaupasta verkossa ja kivijalassa.

Mausteissa onkin paljon samaa kuin viineissä. Ei ole vain punaviiniä, valkoviiniä, roséta ja kuohuviiniä, vaan erilaisia rypäleitä ja laatuja eripuolilta maailmaa, erilaisista olosuhteista jne. Samoin on mausteiden laita. Periaatteessa sama mauste tai yrtti voi olla hyvin erilainen riippuen siitä millaisessa maaperässä ja ilmastossa se kasvaa ja kuinka sitä on hoidettu ja pidetty huolta matkan varrella alkuperämaasta aina sinun koti- tai ammattikeittiöön.

Mausteen vaikutus ruoka-annoksen hintaan on pieni, mutta vaikutus makuun on suuri! Lisäämällä ruokaan halpaa maustetta enemmän ei saavuteta laadukasta annosta. Käyttämällä korkealaatuista maustetta nostat entisestään arvokkaan lihan, kalan tai kasviksen makua, eikä hintakaan välttämättä nouse, koska laadukasta maustetta tarvitaan vähemmän.

Mauste.fi tuotteissa ei ole keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita, väriaineita, lisättyä glutamaattia, tai hiivauutetta. Tästä johtuen mausteemme ja yrttimme sisältävät paljon luonnollisia eteerisiä öljyjä joissa maku on.

Kivijalkakaupassa Mauste.fi Helsingissä, pääset haistamaan ja maistamaan kaikkia myynnissä olevia tuotteitamme, eikä sinun tarvitse ostaa sikaa säkissä. Tule kertomaan minulle risut ja ruusut tai toivomuksesi maustamisesta.

Nähdään Ruoholahdessa!

– Tuomo

Tuomo, Mauste.fi kauppias