Skip to main content

    Sumakin hedelmä, jauhettu. 7% suolaa

    Sumakkipuun kuivatut punaiset marjat maistuvat miellyttävän happamilta, hedelmäisiltä ja hapokkailta ja ovat vähemmän mausteisia kuin etikka tai sitruuna.

    8,95 

    Sumakki-hedelmät – turkki – 7% suolaa
    Sumakki on välttämätön turkkilaisessa ja itämaisessa keittiössä.

    Käyttö
    Ripottele ruoan, erityisesti riisiruokien, päälle pöytämausteena. Se sopii hyvin myös munakoisojen, kalan ja äyriäisten, kanan, karitsan, marinaadin tai kastikkeiden kanssa kaikkiin ruokiin, joissa vaaditaan hienovaraista hapokkuutta.
    Mausteiden valmistus turkkilaisiin ruokiin.

    Hyvä tietää
    Sumakki sopii erityisen hyvin pataruokien kanssa lihan, kalaruokien, papu- tai riisiruokien ja ruokien kanssa, joissa vaaditaan hienovaraista hapokkuutta. Käytä sitä missä tahansa, missä käyttäisit etikkaa.

    Maista myös näitä