Skip to main content

    Valkopippuri kokonainen.

    9,95 

    Mitä yhteistä on valkopippurilla, mustapippurilla ja vihreällä pippurilla? Ne kaikki korjataan samasta kasvista eri aikoina ja käsitellään sitten eri tavoin. Valkopippurin tuottamiseksi lähes kypsät, punaiset pippurit korjataan ja laitetaan pusseihin. Pippurit liotetaan sitten vedessä ja kuivataan pussissa – nyt ne on helppo kuoria, koska pehmennyt hedelmäliha on irronnut siemenistä. Nämä asetetaan sitten aurinkoon kuivumaan, ja jäljelle jää tuttu valkopippuri.

    Tämä pippuri sopii parhaiten vaalean lihan ja keveiden kastikkeiden kanssa.

    Valkopippuri on tulisempaa kuin mustapippuri, mutta siinä on vähemmän makuvaihtoehtoja, joten sinun tulee olla varovainen määrään kanssa. Visuaalisesti valkopippurit ovat myös vähemmän havaittavissa vaaleissa ruoissa kuin mustapippuri. Mikäli haluat lisätä vain terävyyttä ruokaan on valkopippuri hyvä vaihtoehto.

     

    • Tuoteryhmä:
    • Tuotenumero: 52105xM
    • Määrä: 70g

    Maista myös näitä