Skip to main content

  TnT

  13,95 

  Käyttö
  Leivonnaiset, kakut, piirakat keksit, makeat riisi-, rahka- ja jogurttiruoat, hillot, jäätelö, tuoreet hedelmät, vaahdot, munkit ja tietysti pirtelöt, kaakao- tai muut suklaajuomat, pannacotta, parfait, vaniljakastike, rahka jne jne. TNT-maustesokeri antaa jopa pihveille ja ribseille erityisen maun. Tämä korkealaatuinen maustettu sokeri on erittäin makua antavaa.

  Maku
  Valikoima hienoja makusävyjä vaihtelee kullanruskean Demerara-sokerin kermaisesta ja hienovaraisesta karamellista vaniljasta ja hieman karvaalta mantelilta maistuvaan tummanruskeaan tonkapapuun tahitilaiseen vaniljaan, joka antaa jaloa vaniljan tuoksua. Epätavallinen, kukkamainen komponentti. Eksoottisten tuoksujen ja intensiivisten makujen vuorovaikutus ilahduttaa huippukokit ja gourmetit.

  Tuotteen valmistus
  Mauritiuksen kullanruskea Demerara-sokeri on korkealaatuinen luonnontuote, joka saadaan kiteyttämällä sokeriruo’on mehusta. Se koostuu suurista kiteistä ja sen melassipitoisuus on noin 2–3 %.
  Tonkapavut ovat Brasiliassa kasvavan Tonka-puun (Dipteryx odorata) kypsän hedelmän mantelin muotoisia siemeniä. Tuoreiden tonkapapujen maun määräävän kumariinin vapauttamiseksi niitä liotetaan rommissa 24 tuntia ja kuivataan, mikä johtaa käymisprosessiin.
  Vanilla Tahitiensis -orkideasta peräisin oleva Tahitivanilja tulee Tahitilta Bora Boran saarelta tai Indonesiasta. Vaniljauute saadaan kypsän hedelmän kapselista. Vaniljan maku on keskittynyt siemeniin. Vaniljan käsittely on erittäin monimutkaista: luonnollinen vanilliini on vapautettava entsymaattisen reaktion kautta. Tarvittava keinotekoinen pölytys tekee tahitilaisesta vaniljasta myös yhden kalleimmista mausteista.

  Ainesosat:
  Demerara raakaruokosokeria, leivinsokeria, Tahitivaniljaa, tonkapapua.

  • Tuoteryhmä:
  • Tuotenumero: 9010084022561
  • Määrä: 70g

  Maista myös näitä