Skip to main content

  Sitruuna-Rosmariinisuola grillauksen viimeistelyyn.

  Sitruuna-Rosmariinisuola grillauksen viimeistelyyn.

  7,95 

  Sitruuna-rosmariinisuola kesäiseen Välimeren makuun. Pidätkö sinäkin hedelmäisen raikkaasta ja välimerellisestä lautasella? Sitten sitruuna-rosmariinisuola oikea kumppanisi! Sitruuna-rosmariinisuolamme tuo kesäisen säväyksen kaikenlaisiin suolaisiin ruokiin. Hedelmäisten yrttisten vivahteidensa ansiosta se on ihanteellinen viimeistelysuola grillaamiseen, eikä sitä pitäisi puuttua missään grillijuhlissa pöydässä yksilöllistä suolausta varten.

  Olipa kyse kalasta, vihanneksista, kanasta, karitsasta, äyriäisistä, salaateista tai pizzasta ja pastasta: ranskalainen perunasuola täydentää kotitekoiset herkut hienoilla ainesosillaan. Lisäksi se on täydellinen tuliainen kesäjuhliin tai grillijuhliin perheen ja ystävien kanssa!

  Hienoin käsittelemätön merisuola, sitruuna ja rosmariini muodostavat yhdessä sitruuna-rosmariinisuolan makusinfonian, joka tuo kesän ruokiisi! Hedelmäinen suola miellyttävillä yrttivivahteilla maistuu ihanalta grillatun ruoan kanssa ja jalostaa kaikki ruoat, jotka tarvitsevat välimerellisen kosketuksen.

  Ainesoat:
  Käsittelemätön merisuola, sitruunan kuori, sitruunahedelmäjauhe (sitruunamehu, maltodekstriini), rosmariini, pippuri.

  • Tuoteryhmä:
  • Tuotenumero: 54410xM
  • Määrä: 160g