Skip to main content

  Schokumami

  12,95 

  Käyttö
  Käytä jäätelön kanssa ja kerroksellisissa jälkiruokissa, sekoita suklaakermoihin, käytä torttujen ja kakkujen viimeistelyyn tai sekoittele jogurtissasi tai puurossasi. Grillattuja banaaneja? Ehdottomasti! Yksinkertaisesti lyömätön!

  Ripottele mausteseosta grillattujen banaanien päälle, käytä sitä jäätelökerrosten ja kerrosjälkiruokien täytteenä, sekoita suklaavaahtoihin ja käytä torttujen tai kakkujen viimeistelyyn.

  Maku
  Schokumami tarjoaa pyöreän, miellyttävän makean maun, jossa on hienostunutta suolaisuutta. Tämän varmistavat muun muassa hienot ainesosat, kuten appelsiini- ja banaanihedelmäjauhe, kaakaojauhe, kanelinkukka ja Himalajan suolahiutaleet. Tämä yhdistelmä tekee Schokumamista ehdottoman makuräjähdyksen jälkiruokien suhteen.

  Ainesosat:
  Banaanihedelmäjauhe (banaani, maltodekstriini), Demerara-raakasokeri, vaahterasiirappi, kaakaojauhe, appelsiininkuori, appelsiinin hedelmäjauhe (appelsiini, maltodekstriini), korianteri, maustepippuri, Himalajan suolahiutaleet, tahitilainen vanilja, kanelin kukka.

  • Tuoteryhmä:
  • Tuotenumero: 9010084025869
  • Määrä: 100g

  Maista myös näitä