Sopii myös siipikarjalle, kalalle, äyriäisille ja äyriäisille. Maistuu upealta kasvisten kanssa – esimerkiksi linssien, punajuuren, kukkakaalin, porkkanoiden ja munakoisojen kanssa.
Eksoottinen koostumus hedelmää, tulista wok- ja curryruokia, jotka ovat tyypillisiä thaimaalaiselle keittiölle. Red Chiang Mai Curry lumoaa riisiruoat, liharuoat, muhennokset, kastikkeet ja keitot ainutlaatuiseksi kulinaariseksi kokemukseksi. Sopii mm kanalle, kalalle ja äyriäisille. Maistuu upealta kasvisten kanssa – esimerkiksi linssien, punajuuren, kukkakaalin, porkkanoiden ja munakoisojen kanssa.
Kirkkaan punainen Chiang Mai Curry on yksi suosituimmista eksoottisista koostumuksista wok- ja curryruokiin. Hienosäädetty ja verrattoman rikas koostumus yhdistää 22 erinomaista ainesosaa.
Mauste avautuu täyteen makuunsa, kun se lisätään vasta valmistuksen lopussa.
Ainesosat: Hibiskus, Ancho-chili, kurkuma, korianteri, SINAPPI, kikhernejauho, pippuri, rohtosarviapila, valkosipuli, merisuola, SELLERI, kaneli, chili, kumina, paprika, Demerara-raakaruokosokeri, korianteri, inkivääri, muskottikukka, fenkolin siemenet, Annatto, mausteneilikka.