Skip to main content

  Oliiviöljy Extra Virgin 3L TOISTAISEKSI LOPPU. TULOSSA.

  Koroneiki-oliiveista valmistettu kreikkalainen öljy kestää jopa 210 celsiusta! Voit käyttää vaikka paistamiseen!
  Refill.

  49,95 

  Oliiviöljymme sopii erinomaisesti erilaisten ruokien, kuten antipastien, salaattikastikkeiden, valmistukseen, jalostukseen ja viimeistelyyn tai vaikka pastan viimeistelyyn. Korkean laatunsa vuoksi se voidaan lämmittää 210 °C:seen ja sopii siksi ihanteellisesti myös paistamiseen ja friteeraukseen!

  Maku: Tyypillisiä ovat intensiiviset, hedelmäiset maut, joissa on ripaus karvaisuutta ja mausteisuutta. Maku voi vaihdella sadonkorjuuajankohdan ja kasvuolosuhteiden mukaan.

  STAY SPICED! Ekstraneitsytoliiviöljy tulee vuonna 2004 perustetulta Eleonas-osuuskunnalta, joka on erikoistunut kestävään oliiviöljyn tuotantoon ja erityisen tiukoille sertifiointistandardeille. Tällä strategialla ne sopivat täydellisesti MAUSTE.FI -filosofian kanssa! – Pidämme loppujen lopuksi myös parasta laatua tärkeänä. Oliiviöljymme saadaan kylmäuutolla. Tässä prosessissa oliivit käsitellään ensin perusteellisesti, ennen kuin ne murskataan tahnaksi. Tämä tahna puristetaan sitten puristimessa paineen alaisena öljyn poistamiseksi. Jos jokin oliivilajike ansaitsee tämän erityiskohtelun, se on meidän Koroneiki Olive. Tämä on ainoa tapa vangita oliivin täysi maku ja ottaa se öljyyn.

  Oliiviöljy Extra Virgin määrä
  1
  Lisää ostoskoriin

  • Tuoteryhmä:
  • Tuotenumero: 9010084027030
  • Määrä: 3000ml

  Maista myös näitä