Antaa tyypillisen israelilaisen maun ja sopii erinomaisesti liha- ja grilliruokien pohjamarinadiksi
Hienoksi jauhettu
Jerusalem antaa tyypillisen israelilaisen maun ja sopii erinomaisesti liha- ja grilliruokien pohjamarinadiksi. Haya Molchon vinkki: sivele pihvit pienellä öljyllä!
tai tee maustemarinadi edellisenä päivänä ja levitä se vihannesten, kuten paprikan, sipulin ja kesäkurpitsan, mutta myös lihan päälle ja anna levätä jääkaapissa. Paista lopuksi ja tarjoile.
Tämän marinadin kanssa vihannekset ja liha sopivat hyvin dippien, kuten Labneh, Hummus & Co.
Jerusalem: perinne, joka säilyy ja jota arvostetaan. Perusrakenteen muodostavat keittiön perusmausteet, kuten paprika, valkosipuli ja merisuola. Tuote saa hienon ja hienostuneen terävyyden inkivääristä, kurkumasta ja ripaus chiliä.
Ainesosat: Kurkuma, paprika, käsittelemätön merisuola (jodimaton), valkosipuli, kumina, muskottipähkinä, korianteri, maustepippuri.