Skip to main content
  • Harissa mauste

    Harissa

    Levantine-keittiön monikäyttöinen vahva maustesekoitus.

    8,40 

    Harissa antaa makua keittoihin, muhennoksiin ja itämaisiin riisiruokiin. Harissa voidaan sekoittaa helposti ja nopeasti valmiiksi syötäväksi tahnaksi. Kaada vain kuumaa vettä päälle, anna jäähtyä hetken ja hio oliiviöljyllä. Haya Molchon vinkki: Sekoita uunikurpitsa harissatahnaan ja soseuta. Ihana levite leivälle tai pitalle talvella!

    Harissalle on ominaista tasapainoinen makeanmakuisten paprikahiutaleiden suhde yhdistettynä tuliseen chilihiutaleeseen. Korianterinsiemenet antavat koko mausteelle hieman raikkautta ja viimeistelevät mausteen.

    Ainesosat:
    Paprika, chili, valkosipuli, käsittelemätön merisuola (jodioimaton), korianteri, juustokumina, kumina.

    Maista myös näitä