Tex-mex keittiö viittaa Yhdysvalloissa kehitettyyn ruoanlaittotyyliin. Nimi on yhdistelmä kahden alueen nimistä, jotka vaikuttavat tähän keittiöön: Yhdysvaltain Texasin osavaltion ja Meksikon pohjoisosan.
Tämä maustekoostumus antaa ribseille erityisen vivahteen. Tätä kannattaa kokeilla!
Kevyt tulisuus yhdistettynä eri mausteisiin luo optimaalisen Tex-Mex-seoksen.
Ihanteellinen kaikille pihvi-, sian- ja siipikarjan grilliruokille.
Ainesosat: Käsittelemätön merisuola (jodioimaton), pippuri, Sichuanin pippuri, Demerara-raakaruokosokeri, sinappijauho, chili, kurkuma, korianteri, valkosipuli, sipuli, inkivääri, kumina, sarviapilan siemenet, kaneli, inkivääri, paprika, sitruunaruoho, meirami, kesäkynteli, rosmariini.