BBQ rub kuivamarinadiksi tai lihan ruiskutukseen
Barbecue Rub Pulled Pork on hieno sekoitus hienoksi savustettua paprikajauhetta, mausteista anchochiliä, parasta ruskeaa Demerara-sokeria ja monia muita tyypillisiä pulled pork -ainesosia, kuten valkosipulia ja cayenne-chiliä. Hienoksi viritetyillä mausteilla hierominen antaa sianlihalle optimaalisen makean ja mausteisen maun.
Legendaarinen pulled pork on BBQ-valmistusmenetelmä, jossa possun niska tai etulapa tulee pitkän kypsennysajan ansiosta ihanan mureaksi niin, että liha yksinkertaisesti rikotaan haarukalla tai sormilla, ts. Nyhtöpossu kirjaimellisesti sulaa suussa. Possunlihan valmistus onnistuu erityisen hyvin BBQ-savustimessa, eikä turhaan sanota, että pulled pork on yksi grillauksen ylivoimaisista lajeista. Pulled Pork BBQ Rubin avulla voit valmistaa tämän herkullisen herkun myös uunissasi
.
Käy hyvin kuivamarinadiksi tai lihan ruiskutukseen: Klassisena pulled pork rubina käytettäessä lihapala hierotaan sinappilla ennen kypsennystä ja sitten hierotaan S:n pulled pork rubella! Hierotaan kuivaksi. Pulled pork injektiota varten sekoita pulled pork rub sulatettuun voihin ja ruiskuta se lihaan BBQ-injektioruiskulla.
Ainesosat:
Käsittelemätön merisuola ja jodioimaton merisuola, valkosipuli, Demerara raakasokeri, sokeri, savupaprika (paprika, savu), anchochili, cayennechili, oregano, pippuri.